Magamról Kapcsolat: Aktuális Galéria Referenciák Szolgáltatások

Szolgáltatások

2002-óta designerként dolgozom.

Tevékenységem változatos.
A müvészi tevékenység mellett foglalkozom lakberendezéssel, arculattervezéssel.


 Amennyiben egyedi, különleges tárgyat szeretne otthonába, irodájába szerettei, vagy üzletfelei részére  üvegből, kerámiából, vagy fém felületre, selyemre, fára, falra különböző anyagokból kialakíttatni, legyen, az marketing, irodai, lakberendezési eszköz, üzletberendezés, művészeti kellék, otthoni dísztárgy, vállalkozom annak megvalósítására. Elsősorban az eltérő, egyedi művészeti igények kielégítésére törekszem. Ha szükséges, az igények alapján terveket készítek, vagy az Ön tervei alapján készítem le a kívánt alkotást.
Vállalom tűzzománc képek megalkotását, kerámiára, fémfelületre, üvegre. Otthonában ezek kerülhetnek a lakása bármely részébe, akár a konyhába, fürdőszobába, vagy bármely más helységekbe, beleépülve azok természetes környezetébe.
Vállalom festmények készítését, legyen szó nappaliról, hálóról, irodáról vagy akár üzlethelyiségről. Lehet ez egy semlegesebb helyen egy hangsúlyosabb festmény, míg máshol egy olyan felület, ami szinte belesimul a falba. Így fog tökéletesen illeni a kívánt helyre.

Vállalom lakások, irodák, üzletek, vendéglátóhelyek egyedi arculatának tervezését, vagy egy nagyobb falfelületet festését/kialakítását teljesen újszerű egyedi stílusban.
Megfestem bútorát, elkészítem az Ön által megálmodott enteriőrt. Vállalom selyem felületek, képek megfestését.
Rendelésre: különleges alkalomra, különleges alkalmi ruhákat, festek Önnek, hernyóselyemre, vagy más alapanyagra.

 

A weboldalon megjelent képek a műtermemben tekinthetők meg.
Érdeklődés esetén,  kérésre szívesen elvisszük a képet,
hogy saját környezetében, otthon is megtekinthessék a kiválasztott alkotást.
www.festomuvesz.hu

www.képafalon.hu